Vi vill rikta ett stort tack till dig som kund för vårt samarbete i dessa oroliga och utmanande tider. Tillsammans har vi utmanat invanda sätt att mötas och arbeta för att kunna fortsätta samarbeta och utvecklas med varandra och våra kunder. När vi inte kan ses är det svårt att ge en ask choklad i handen Men vi kan fortfarande ge med våra hjärtan. Vi har därför donerat 20 000 kronor till BRIS. Hos Bris är tyvärr trycket just nu högt. Mer bråk och utsatthet hemma, svår ensamhet när isoleringen blivit norm och ett mer otillgängligt stöd för barn som behöver hjälp. Så ser lägesbilden ut i kölvattnet av corona. Därför valde vi att skänka de pengar som normalt går till choklad-askar till våra kunder till Bris i år istället. Ta nu välförtjänt vila så ses vi för nya krafttag 2021. Vi tillönskar dig och dina nära och kära en god och trygg jul och framför allt ett riktigt gott nytt år.

En julhälsning från tomtenissarna på Vinnergi