Vinnergi skriver stort ramavtal med alla hälsingekommunerna och dess bolag samt Älvkarleby kommun

Vinnergi har tecknat ramavtal med Söderhamns kommun för kommunerna i Hälsingland och dess bolag samt Älvkarleby kommun. Ramvtalet är på 5 miljoner koronor och Vinnergi har vunnit för tekniska konsulttjänster inom el- och teletekniskasystem. Avtalet löper 2021 till och med 2023 med möjlighet till förläggning på 2 år.

– Ramavtalet med Hälsinglands kommuner och dess bolag samt Älvkarleby är i helt linje med den målsättning och strategi vi satt upp för regionen. Avtal är ett kvitto på att etableringen i Gävle med omnejd redan ger ordentligt med utdelning, säger Joacim H. Enderberg uppdragsledare Vinnergi Gävle.

För mer information, kontakta gärna
Joacim H. Enderberg, uppdragsledare Vinnergi Gävle
+46 73 089 65 92
joacim.h.enderberg@vinnergi.se