Vinnergi har fått nytt förtroende från Kungsbacka kommun och ska nu hjälpa dem att nå sina digitaliseringsmål.

Nu ska Vinnergi hjälpa Kungsbacka kommun att bygga en bra grund av hållbar och robust infrastruktur, och på så sätt hjälpa dem att nå sina mål inom digitalisering. Ramavtalet gäller från september 2022 och fyra år framåt och innefattar projekteringstjänster för kommunens stadsnätsverksamhet. Vinnergi och Kungsbacka kommun har haft ett ramavtal för de senaste fyra åren, då Vinnergi levererat projektledar-, projekterings– och besiktningstjänster. Nu fortsätter samarbetet.

Det känns jättekul att få fördjupa samarbetet med Kungsbacka kommun. Samhällsutvecklingen går i en rasande fart där digital transformation är pådrivande. I detta gränssnitt mellan teknik och människa ser vi fram emot att stötta dem i att nå sina digitaliseringsmål och fokusområden. Det gör vi genom att fortsätta bygga en bra grund att stå på med en hållbar och robust infrastruktur, säger Ivan Mladenovic, regionchef Vinnergi Communicate Väst.

Vill du veta mer? Kontakta gärna

Ivan Mladenovic regionchef Communicate Väst

Ivan Mladenovic

Regionchef Communicate Väst
+46 73 802 31 55
ivan.mladenovic@vinnergi.se

Jag kan hjälpa dig med frågor inom Telekom.

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 400 medarbetare på 25 orter och omsätter drygt 480 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget är delvis medarbetarägt.