Tillsammans med Sävsjö kommun ska Vinnergi utveckla kommunens fastigheter – och göra livet lite mer hållbart för invånarna.

Målet är att hitta smarta lösningar för att skapa riktigt bra inomhusmiljöer. Det innebär att fastigheterna ska anpassas efter invånarna och deras liv istället för tvärt om, och på så sätt bli ekonomiskt och långsiktigt hållbara. Det här ramavtalet gäller projektering av el- och teletekniska system och är en fortsättning på de senaste fyra årens samarbete.

– Vi är stolta över att återigen ha tecknat ramavtal med Sävsjö kommun och ser fram emot att få vara med och hjälpa till i deras projekt framöver, berättar Joachim Gansberg, teamledare på Vinnergi.

Vill du veta mer? Kontakta gärna

Joachim Gansberg

Teamledare Living Jönköping
076-1187817
joachim.ganserberg@vinnergi.se

Jag kan hjälpa dig med frågor om Fastighet.

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 400 medarbetare på 25 orter och omsätter drygt 480 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget är delvis medarbetarägt.