Vi bidrar till er framgång

Vi har Nordens vassaste teknikkonsulter inom nätinfrastruktur och det mesta av vårt arbete handlar om planering, optimering, effektivare drift och sänkta kostnader. Med både bredd och djup i vår kompetens är vi en partner som verkligen bidrar till er framgång.

Dra nytta av vår unika erfarenhet från branschen – hos oss kan du få hjälp med allt från glesbygdsstöd till upphandling av hårdvara. För er som operatör har vi en hel rad tjänster som kommer bidra till er framgång:

  • Analyser, inventeringar, workshops, handlingsplaner
  • Planering, riktlinjer, anvisningar
  • Implementering, rollout-projekt
  • Drift och optimering
  • Projektledning
  • Nätplanering
  • Expertstöd i Regulatory Affairs & Compliance
  • Investeringsbedömning
Erik Rydja
Erik Rydja
Välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans!

+46‭072 520 52 77‬
erik.rydja@vinnergi.se

Optimera era kostnader

Det finns många sätt att optimera era kostnader – vi kan hjälpa er till exempel med att ersätta gamla plattformar med nya, få effektivare drift med modern teknik eller öka graden av automatisering. Exempel på andra tjänster som vi kan erbjuda för att kapa kostnader är identifiering av förbättringsområden och leverans som funktion, nätarkitektur, SDN NFV, molntjänster, analyser, inventeringar, workshops, handlingsplaner, projektledning, nätplanering, dokumentation och SA. Ja ni förstår, vi kan hjälpa er med det mesta.

Utveckla och förenkla era webbapplikationer

Ibland blir det för mycket av det goda – funktioner, val och information i överflöd. Konsolidera era webbapplikationer och bygg presentationslager för ökad tydlighet och mindre komplexitet tycker vi. Med webblager kan ni förenkla och skapa en effektivare lösning. I vårt paket ingår allt från utredning, design, implementation, verifiering till utbildning. Självklart projektleder vi också om ni vill.

Bygg mer effektivt

Öka kapaciteten i era nät genom att bygga mer effektivt. Vi vet hur. Behöver ni få mer tydlighet och högre kvalitet i era processer är vi också rätt partner. Med tjänster som nätplanering och design, dokumentation, besiktning, byggnation och verifiering hjälper vi er att säkra kvaliteten vid byggnation och driftöverlämning.

Effektivisera IT-driften

Till er som operatör kan vi erbjuda anpassade IT-lösningar baserade på erfarenheter, kunskaper och insikter från branschen. Vi kan hjälpa er optimera resurser och kompetenser lika gärna som automatisera driftmiljön. Vi har även tjänster inom applikationsdrift, nätverks- och cloudtjänster och serverdrift. Dessutom kan ni lägga ut hela funktioner på oss. Låt oss hjälpa er med IT-lösningar – det blir en bra helhet, helt enkelt. Och ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Integrera nya systemlösningar

Effektivisera verksamheten, förbättra IT-stödet i er affär, få en smidig övergång från gammalt till nytt eller spara pengar genom att migrera från utfasade miljöer. Nya systemlösningar kan gör stor skillnad och nytta. Vi hjälper er att göra rätt val och ta processen i mål. Vi har gjort det förut.

Mobilutveckling under 10 talet och framtidsspaning

Sara Kebert och Patrik Olsson på Vinnergi sammanfattar det senaste decenniets mobilnätsutveckling och spanar in 2020-talet: Från 3G, mejltjänster och nordisk mobiltelefoni, till 4G, mobilspel och smartphones.

Låt Erik kontakta dig

Erik Rydja
Erik Rydja
Välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans!

+46‭072 520 52 77‬
erik.rydja@vinnergi.se

Fyll i dina uppgifter så hör jag av mig!

Fyll i din mail och eventuellt nummer så hör jag av mig.