Vi ska bli bäst på utbildning

Vinnergi Explore är vår plattform för att utforska, utbilda och utveckla våra samarbetspartners, kunder och varandra.

Utbildning är en del av vårt DNA på Vinnergi. Kompetensutveckling är oerhört viktigt för oss och vi har arbetat strukturerat med utbildning och kunskapsöverföring sedan vi startade. Ett av våra kärnvärden är Explore vilket för oss betyder att vi som teknikkonsulter alltid behöver fortsätta utforska, bryta ny mark, våga utmanar det invanda, inspirera till nya idéer och designa hållbara lösningar.

Plattform för utveckling

Våra branscher ställer höga krav på att vi som partner snabbt ska kunna anpassa sig till stora förändringar eller anamma branschnyheter och nya sätt att jobba på. Våra medarbetares kontinuerliga kompetensutveckling säkrar vår position på marknaden idag och säkerställer vår konkurrenskraft imorgon. Det är därför en självklarhet att våra medarbetare har en bra plattform för att utvecklas på både bredden och djupet.

Utbilda kunder och samverkanspartners

Men Vinnergi Explore är mycket mer en intern plattform för lärande. Vi utbildar även våra kunder och samverkanspartners i allt från Robust Fiber till, ESA 19,  CAD och ljusdesign. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningspaket och workshops som vi omsorgsfullt satt samman tillsammans med de främsta experterna inom respektive områden.

Sophia Eriksson
Sophia ErikssonHR-chef
sophia.eriksson@vinnergi.se
+4672 526 67 20

Samverkan med svensk utbildning sedan 2007

Dessutom arbetar vi nära många av landets gymnasieskolor och högre läroverk. Flera av våra medarbetare sitter i program- och utbildningsstyrelser eller  i ledningsgrupp som näringslivsrepresentanter för att vi är bra på att berätta vad branschen behöver idag och imorgon. Vi erbjuder LIA, praktikplatser och exjobb över hela Sverige inom samtliga affärsområden. Dessutom med goda garantier för de allra bästa att få ett jobb hos oss på Vinnergi. På detta sätt bidrar vi till att utveckla såväl människor som våran bransch och säkerställer vår tillväxt på bästa möjliga vis.

Yrkeshögskolan Bäckadal i Jönköping
Vinnergi sitter med i ledningsgruppen och erbjuder LIA.

Teknikhögskolan i Varberg
Vinnergi erbjuder LIA.

Yrkeshögskolan i Nyköping
Vinnergi erbjuder LIA.

Stockholms Tekniska Institut
Vinnergi erbjuder LIA.

Nackademin
Vinnergi erbjuder LIA.

Yrkeshögskolan Syd i Hässleholm-Olofström
Näringslivsrepresentant i ledningsgruppen. Vinnergi erbjuder LIA.

Umeå Universitet
Vinnergi är sponsor och samverkanspartner för energi/kraft-ingenjörsprogrammen.

Kungliga Tekniska Högskolan
Vinnergi har anordnat kurser.