Utbildning CESAR2

Vi håller både grundläggande och specialiserade utbildningar i SSNF:s affärssystem CESAR2. Vi utbildar i grundläggande användning av systemet, uppsättning av systemet för specifika stadsnät samt kommersiella villkor som fastpriszoner och mycket mer.  

Vi hjälper dig att registrera dina anslutna adresser och utveckla din affär i CESAR2. Du ökar inte bara din egen försäljning genom systemet utan bidrar även till att förstärka hela Stadsnätssverige som ett alternativ för de nationella fiber-kunderna. Vi har konkreta exempel på kunder som genast märkt en ökning av affärer, inte bara förfrågningar, i samband med att CESAR2 används som gränssnitt och i synnerhet när man synliggör sina anslutningspunkter och prisnivåer. 

Förkunskaper 

Det är en fördel att ha grundläggande kunskap i CESAR2 men inte ett måste. Kursen vänder sig främst till dig som är yrkesverksam inom stadsnät och vill utveckla din verksamhet i systemet.  

Upplägg 

En halvdag till två dagar beroende på omfattning.

Intresseanmälan utbildning i CESAR2

Kontakta oss så kan vi berätta mer om möjligheterna till nya affärer och ökade intäkter till ditt stadsnät. 


    David Björklund
    David BjörklundFibernätsexpert
    Yrkesverksam inom IT-infrastruktur i allmänhet och stadsnät i synnerhet under mer än 15 år. Välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta för att utveckla CESAR2 tillsammans!

    +46 706 75 88 76
    david.bjorklund@vinnergi.se