Gör din LIA-praktik på Vinnergi

Vill du vara med och utmana det invanda, inspirerar till nya idéer och designa innovativa lösningar med oss på Vinnergi? Då är vi redo för dig!

Inom ramen för vårt samarbete med yrkeshögskolor runt om i Sverige erbjuder vi löpande LIA-platser för studerande elever inom olika utbildningar som exempelvis elingenjörsutbildning. Vår ambition är alltid att efter genomförd LIA och YH-examen så ska det finnas möjlighet att fortsätta som anställd hos oss och därför är våra platser begränsade. Att göra sin LIA på Vinnergi innebär att du tillsammans med vår handledare lägger upp din utbildningsplan och sätter mål för hela din LIA-period. Vill du utvecklas i konstruktionsrollen har vi skräddarsydd utbildning i AutoCad/MagiCad som vi kan erbjuda dig.

Vinnergi på 1 minut

Josefine HellströmKontaktperson för LIA
Kontakta gärna mig om du har frågor eller funderingar kring LIA-praktik på Vinnergi.

0767 63 65 82
josefine.hellstrom@vinnergi.se

Sex anledningar till att göra LIA-praktik hos Vinnergi

ANSTÄLLNING

Nästan alla våra LIA-elever får tillsvidareanställning.

HANDLEDARE

Du får en handledare som lägger upp din utbildningsplan och som sätter upp mål för hela din LIA-period.

UTBILDNING

Om du vill utvecklas i el-tele konstruktionsrollen har vi en skräddarsydd utbildning i AutoCad/MagiCad som vi erbjuder på vissa orter

VÄRDERINGAR

Du blir en del av ett värderingsstyrt bolag som ser till sina anställda och är öppna när det kommer till just din flexibilitet!

HJÄRTA

Vi tror att engagemang, intresse och vilja är nycklar till ett bra jobb och det är egenskaper vi förväntar oss att du har!

FRAMTID

Du får nya erfarenheter, ett kontaktnät och kanske till och med en anställning!

Lediga LIA-platser att söka just nu

Nedan listar vi länkar till de orter som söker LIA-elever. En del orter söker i olika perioder och andra har alltid öppet för ansökningar.

Så tycker våra LIA-elever

Det bästa är kollegorna! Alla hjälper varandra och vi jobbar som ett team. Dessutom får jag lära mig väldigt mycket och utmanas rent praktiskt. Det här är något helt annat än att sitta i skolbänken och jag skulle gärna förlänga LIA-perioderna för att skapa mig ännu mer lärdomar.

Aleks Bakir, Vinnergi Stockholm Södra