Få kontroll och öka driftsäkerheten

I takt med digitaliseringen och att användningen av internettjänster ökar blir samhället, företag och individer beroende av att internet alltid finns tillgängligt, för alla. Vinnergis driftsäkerhetsexperter hjälper dig få kontroll på alla parametrar som kan påverka nät och tjänster – från hårdvara till daglig drift – och självklart att uppfylla Post- och Telestyrelsens driftsäkerhetsföreskrifter. Som partner till Stadsnätsföreningen och med expertisen som tagit fram den nya branschstandarden Robust Fiber så har vi alla förutsättningar att hjälpa dig att öka driftsäkerhet på din anläggning.

Framtidssäkrade, hållbara och driftsäkra fibernät byggs med en smart nätdesign, bra fiberprojektering och fullständig dokumentation. Vi hjälper er få kontroll på alla parametrar som kan påverka nät och tjänster – från hårdvara till daglig drift – och självklart att uppfylla myndighetskrav såsom Post- och Telestyrelsens driftsäkerhetsföreskrifter. Våra experter kan ta olika roller i era projekt, till exempel projektledare, utbildare eller nätsäkerhetsspecialist, men vi kan även hjälpa till med delar som nätplanering, upphandling, dokumentation, processoptimering och migrering. Kraven på fiberinfrastrukturägare vad gäller driftsäkerhet ökar hela tiden eftersom det är klassat som samhällsviktig infrastruktur och PTS driftsäkerhetsföreskrifter skärps kontinuerligt . Vinnergi är en av tre samarbetspartners som Svenska Stadsnätsföreningen valt ut för att vägleda medlemmarna i arbetet med föreskrifterna. Dessutom erbjuder vi teknikexpertis i form av konsulting inom workshops, projektledning, management, arkitektur, teknik och strategi.

Vill du veta mer?

Låt rätt person kontakta dig.

Kontakta mig om Driftsäkerhet i fibernät

Växel: +46101024400

PTS driftsäkerhetsföreskrift 2020:1 – Detta innebär de fyra nya tilläggen

Vi diskuterar vad PTS 2020:1 innebär, hur operatörerna kan ta sig an föreskriften och hur arbetet i stadsnätssverige går med att anpassa verksamheten till PTSFS 2015:2. I videosamtalet intervjuas Vinnergis driftsäkerhetsexperter Sabine Zimmerl-Berg och Linda Höög av marknadschef Alexander Åkerberg.

Finns också att lyssna på där poddar finns 🎧 iPhone | Android | Spotify

Referenser inom Driftsäkerhet i fibernät

Här kommer det snart fler referenser

Vi arbetar för att för in fler referenser för Driftsäkerhet i fibernät. Tills dess kan du läsa om våra senaste referenscase via knappen nedan.

Till senaste referenser

Segment inom Driftsäkerhet i fibernät

  • Vinnergi segment fibernätägare

    Fibernät

    Vi är verkliga experter på fibernät och arbetar med många av Sveriges stadsnät och stora fibernätägare. Vi är med under hela processen, från utrullning till effektiv drift av fibernätet. Förutom det tekniska och praktiska hjälper vi er även med affärsutveckling, drift, säkerhetsfrågor och olika strategiarbeten. Våra experter kan ta olika roller i era projekt och vi kan även hjälpa till med nätplanering, upphandling, nätdokumentation och migrering.

Kontakta Vinnergi om tjänsten – Driftsäkerhet i fibernät

Hitta rätt kontor

Ring växeln

+46101024400

Låt oss kontakta dig

Kontakta mig om Driftsäkerhet i fibernät