Under sina 2,5 år på Vinnergi har projektören Michel Moya gjort en mycket spännande karriärsresa. Idag arbetar han inom de två affärsområdena Communicate och Living. Lär känna Michel och ta del av hans syn på de möjligheter samarbetet öppnar upp för.

Vem är Michel Moya och vilka uppdrag ingår i din roll på Vinnergi?
–  Jag är 38 år gammal, född och uppväxt i Malmö och bor idag med min sambo i en lägenhet i Limhamns sjöstad. Jag har ett stort intresse för teknik och älskar nörda ner mig på detaljnivå. Musik ger mig glädje, fotboll ger mig passion, mina vänner och familj ger mig trygghet och mitt jobb ger mig både utmaningar och utvecklingsmöjligheter. I min roll arbetar jag dels hos Malmö stadsnät där jag utför allt från nätplanering och projektering, till utveckling av arbetssätt och struktur dels utför jag även uppdrag inom affärsområdet Living.

Hur länge har du arbetat på Vinnergi och vad har varit roligast?
–  Jag har hunnit med 2,5 år på företaget och det har varit en väldigt intressant resa. Det roligaste har varit att följa företagets utveckling och de möjligheter som öppnats under denna tid.

“.. mitt jobb ger mig både utmaningar och utvecklingsmöjligheter”

På vilket sätt stöttar du Living och hur känner du kring möjligheten att kunna stötta Living från ditt affärsområde Communicate? 
– Genom min bakgrund som el-konstruktör och behörig ingenjör inbrottslarm har jag erfarenhet som är fördelaktig i mitt arbete tillsammans med Living. Min roll i samarbetet med Living är att stötta dem i olika uppdrag med bland annat handläggning av säkerhet och projektering. Jag ser detta som en fantastisk möjlighet då jag får chansen att arbeta med två områden som jag är intresserad av. Arbetet tillsammans med Living fungerar mycket bra och jag är bekant med delar av Living- gänget i Malmö redan innan samarbetet började.

 “Genom att följa våra H.E.R.O värderingar kan vi möta morgondagensproblem”

Hur har du utvecklats genom ditt jobb på Vinnergi?
– Genom att jag arbetar med två affärsområden, Communicate och Living, får jag en bra plattform för fortsatt utveckling då utmaningarna är ständigt varierande.

Vad är det bästa med din roll på Vinnergi och varför?
– Det absolut bästa med min roll är just att jag kan jobba mot två affärsområden. Detta ger mig möjligheten att utvecklas inom respektive område.

Vad innebär kärnvärdet Explore för dig och varför är det viktigt?
– Nyfiken som jag är så har jag en drivkraft att alltid fortsätta lära mig något nytt och även förbättra det jag kan. Genom att följa våra H.E.R.O.-värderingar kan vi möta morgondagens utmaningar.

Vad tror du att samarbetet kommer att leda till i framtiden?
– Det visar på möjligheterna som finns att utvecklas inom företaget. Man kan byta affärsområde och roll, och ändå fortsätta sin resa inom samma företag. Att det finns mycket kunskap att hämta internt ger oss möjligheter att skapa broar som leder till att vi utvecklar vårt kunderbjudande.