Välj en sida

Förstå våra system

Vinnergikoncernen har några större egenutvecklade programvaror som är byggda på moderna principer och med framtiden i åtanke. Vår egenutvecklade mjukvara Flow är redan hjärtat och hjärnan i flera nät runt om i Sverige – och utvecklas nu även för elnätet.

Vi utvecklar tillsammans med våra kunder och prototypar oss ofta fram till unika lösningar för kunden som sedan kan användas av andra. Målet är oftast att minimera handpåläggning, öka tillgängligheten och minska integrationskostnader – så att du kan sänka dina kostnader och  fokusera på kärnverksamheten.

Access

Öppna upp ditt stadsnät för tjänsteleverantörer, installatörer och slutkunder

 

Access revolutionerar stadsnätet! Här kan tjänsteleverantörer enkelt och självständigt erbjuda sina tjänster, felsöka utan krångel och smidigt hantera ärenden – allt integrerat direkt i stadsnätet. Och utan att handpåläggning behövs.

Flow

Smidig integration och obegränsade möjligheter för ditt stadsnät

 

Flow är nyckeln till ett smartare stadsnät. Detta öppna, modulära system automatiserar dina nätprocesser smidigt och effektivt, med både schemalagda och händelsedrivna flöden. Allt samlat på en kraftfull integrationsplattform.

Main Service Manager (MSM)

Nästa generations nätverkstillgänglighet och säkerhet

 

MSM erbjuder extrem tillgänglighet i världsklass och växer hand i hand med ditt nät – alltid tryggt och säkert. Det är den fabrikatsoberoende lösningen som förenklar för nätägare och kommunikationsoperatörer att snabbt koppla upp slutkunder och samla in data, samtidigt som det stöder dynamiska arbetsplatser med Free Seating. Dess öppna API öppnar dörren för smidiga integrationer med externa system.

Power Flow

Nästa elektriska revolution är mer än en app

 

Power Flow ger elhandelsbolag kontroll. Och gör att de kan leda omställningen till det smarta elnätet. Det består av tre komponenter: en en skräddarsydd app för slutkunderna, en smart Power Hub som är hjärtat i kundernas hem och gör att de kan se och reagera på förbrukning ni realtid, och en dashboard där du som elhandelsbolag inte bara får full överblick över det samlade elflödet i systemet – utan också kan styra det.  och kan styra det. Power Flow bygger på samma mjukvara som Flow för stadsnät, men ägs och utvecklas av dotterbolaget Bitvis