Robust Fiber-utbildning för icke-tekniker

Vad innebär Robust Fiber och vilka krav ställer det på ert företag? Höj kunskapsnivån och få intern förståelse inom företaget genom att delta på vår allmänna genomgång i Robust Fiber. Dessa kunskaper är bra för att förstå varför saker måste göras på ett visst sätt, samt inför diskussioner med kunder eller affärskontakter.

Ronnie Johansson

Utbildare Robust Fiber

Vem passar utbildningen för?

Utbildningen är lämplig för er som jobbar inom kundtjänst, marknad, sälj, ekonomi med mera.

Ni bör vara minst 6 – 7 personer.

Tidsåtgång: 4 timmar
Pris: enligt offert
Plats: Utbildningen sker på ert företag, eller online

Vinnergi utbildningspartner för Robust fiber

Anmäl intresse för Robust fiber för icke-tekniker

Utbildningen sker ute på ert företag, för era medarbetare. Fyll i formuläret för att anmäla ditt teams intresse för utbildningen.

  JaNej

  Vi som utbildar

  Ronnie Johansson

  Utbildare Robust Fiber
  Ronnie har flerårig erfarenhet av Robust Fiber och är Vinnergis kontaktperson för Robust Fiber utbildningar. Han representerar dessutom Vinnergi i Robust Fiber Utbildnings- och Teknikråd. Förutom att utbilda bidrar han till att det finns stabila och pålitliga fibernät genom att hjälpa fibernätsägare med projektering, dokumentation och driftsäkerhetsarbete. Kontakta Ronnie om du vill veta mer om Robust Fiber.

  Mikael Isaksson

  Utbildare Robust Fiber
  Mikael Isaksson är en erfaren lärare inom telekom med en bakgrund som radio- och TV-reparatör. Han har avancerad kunskap från telekommunikation och har arbetat som platschef inom entreprenadsektorn.

  Urban Sverrehed

  Utbildare Robust Fiber
  Urban har bred erfarenhet från arbete med radionät och har tjänstgjort hos de fyra stora operatörerna. Han har varit teamchef i Stockholm och har en gedigen bakgrund inom nätverkssäkerhet och utbildning.