Vad innebär Robust Fiber och vilka krav ställer det på ert företag? Höj kunskapsnivån och få intern förståelse inom företaget genom att delta på vår allmänna genomgång i Robust Fiber. Dessa kunskaper är bra för att förstå varför saker måste göras på ett visst sätt, samt inför diskussioner med kunder eller affärskontakter.

Vem passar utbildningen för?

Utbildningen är lämplig för er som jobbar inom kundtjänst, marknad, sälj, ekonomi med mera.

Tidsåtgång: 4 timmar

Pris: enligt offert

Plats: Utbildningen sker på ert företag

Ronnie Johansson
Ronnie JohanssonUtbildare Robust Fiber
Ronnie har flerårig erfarenhet av Robust Fiber och är Vinnergis kontaktperson för Robust Fiber utbildningar. Han representerar dessutom Vinnergi i Robust Fiber Utbildnings- och Teknikråd.

Anmäl intresse för Robust fiber för icke-tekniker

Utbildningen sker ute på ert företag, för era medarbetare. Fyll i formuläret för att anmäla ditt teams intresse för utbildningen.

  Referenser för Robust Fiber-utbildning för icke-tekniker

  Robust fiber certifiering med Vinnergi

  Referenser Robust Fiber

  Vinnergi är en av Sveriges största utbildare inom Robust Fiber och var med och tog fram standarden Robust Fiber med SSNF. Vi är sedan starten deras utbildningspartner och har idag utbildat över 50 procent av alla Personcertifikat och över 40 procent av alla inom Utbildningsbevis.

  Segment för Robust Fiber-utbildning för icke-tekniker

  Vinnergi segment fibernätägare

  Fibernät

  Vi är verkliga experter på fibernät och arbetar med många av Sveriges stadsnät och stora fibernätägare. Vi är med under hela processen, från utrullning till effektiv drift av fibernätet. Förutom det tekniska och praktiska hjälper vi er även med affärsutveckling, drift, säkerhetsfrågor och olika strategiarbeten. Våra experter kan ta olika roller i era projekt och vi kan även hjälpa till med nätplanering, upphandling, nätdokumentation och migrering.