Välj en sida

COMMUNICATE

Idag kommunicerar vi med ljusets hastighet tack vare robust digital infrastruktur. Att skapa smarta digitala lösningar som effektiviserar, spar resurser och inspirerar till nya beteenden är en utmaning för många verksamheter. Inom affärsområdet Communicate erbjuder vi marknadens mest kvalificerade konsulter till ditt förfogande. Vi hjälper dig att utveckla funktionella och kostnadseffektiva affärslösningar inom fiberinfrastruktur, mobila och fasta nät, IOT samt passiv och aktiv infrastruktur.

Vi erbjuder även konsulttjänster som teknisk expertis, planering, driftsansvar, dokumentation, upphandling, skräddarsydda projektteam, utveckling, implementering, utbildning och affärsinnovation.

Vi arbetar över hela Sverige och har ett dynamiskt, snabbagerande arbetssätt som möjliggör en fullständig anpassningsbarhet för våra kunders behov. Våra telekom- och fiberexperter hjälper er att göra smarta val för att maximera värdet av era investeringar. Vi lyssnar, förstår och hjälper er att göra smarta vägval som skapar långsiktiga, ekonomiska och hållbara värden.

Lars Cronehag

Affärsområdeschef Communicate
Inom Vinnergi Communicate levererar vi teknikingenjörstjänster som gör att vårt samhälle kan kommunicera i ljusets hastighet. Varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans!