Välj en sida

Flow

En modern plattform för smidig integration och obegränsade möjligheter för ditt stadsnät

Flow är ett öppet OSS/BSS-system som är smart, skalbart och flexibelt. Vi har byggt en modern plattform som skapar smarta, effektiva flöden av de vanligaste processerna i ditt nät. Styrningen av händelser flyter på automatiskt, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Underlätta arbetet för dig och dina kollegor. Vårt system gör det möjligt att få in rätt data på rätt plats och bygga upp ett faktureringsunderlag som älskas av kunder och operatörer. Ett snyggt och användarvänligt gränssnitt, tillsammans med intuitiva sökfunktioner, gör det till ett rent nöje att arbeta i.

Hela systemet är helt enkelt skapat för att passa din verksamhet och dess behov. Flow kan enkelt och smidigt integrera era befintliga system, t.ex. ERP, CRM och GIS-system.

Flow på 8 minuter

Vår produktchef Niclas presenterar funktioner och fördelar i Flow. Hör honom berätta om de olika modulerna och hur dem kan integreras och anpassas för just din verksamhet. Få reda på mer om hur licensmodellen fungerar och hur stadsnätskunderna kan dela på utvecklingskostnader i vår Community-plattform.

4 fördelar med Flow

Effektivt

Tråkigt på jobbet? Flow kan automatisera och effektivisera de vanligaste processerna i ert nät.

 • Rationellt resursutnyttjande
 • Minskade kostnader
 • Lätt att implementera
 • Reducerar ställtid

Öppet

Go with The Flow! Få full kontroll med ett öppet system som låter dig konfigurera och utveckla dina egna funktioner. Allt med en stabil plattform som underlag.

 • Bygg egna funktioner
 • Anpassa allt efter dina förutsättningar
 • Få nya funktioner snabbare
 • Utnyttja era kunskaper

Intuitivt

Gör det enkelt för dig och dina medarbetare! I vårt system hittar du alltid det du söker. Få tillgång till all information, lätt och smidigt.

 • Smidiga sökfunktioner
 • Bygg logik via Google Blockly & Python
 • Presentera via HTML & JavaScript
 • Samla in konsistent data
 

Skalbart

Känns ditt system lite 10-tal? Flow är snyggt, skalbart och byggt för framtiden.

 • Lätt att utveckla och skala upp
 • Enkelt att integrera
 • Flexibelt
 • Lägre serverkostnader

Få hjälp med implementationer och integration av Flow

Flow är utvecklat för stadsnäten av Vinnergi, nu hanteras själva produkten av vårt helägda dotterbolag Bitvis som även bygger andra tillämpningar för infrastruktur baserat på samma plattform. Vinnergi har fortsatt ansvar för implementation och integration baserat på sin spetskompetens inom nätverk, openaccess och systemintegration för telekombranschen.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig om mjukvaran Flow

Mer information inom Flow:
 • Alla
 • Segment
 • Nyheter
Fibernät Segment
Fibernät

Vi är verkliga experter på fibernät och arbetar med många av Sveriges stadsnät och stora fibernätägare. Vi är med under hela processen, från utrullning till effektiv drift av fibernätet. Förutom det tekniska och praktiska hjälper vi er även med affärsutveckling, drift, säkerhetsfrågor och olika strategiarbeten. Våra experter kan ta olika roller i era projekt och vi kan även hjälpa till med nätplanering, upphandling, nätdokumentation och migrering.

Open Infra väljer Flow Nyhet
Open Infra väljer Flow

Obs! Maintrac är från 1/12 2023 del av Vinnergi, och heter numera Vinnergi Systems. Teknikexperten Maintrac har fått i uppdrag att leverera stödsystemet Flow till Open Infra – en av de största ägarna av nätinfrastruktur i norra Europa. Open Infra valde Flow för att få den modernaste, mest flexibla och utbyggnadsbara integrationsplattformen i branschen. Med …

Så migrerade Sollentuna Energi och miljö till systemet Flow Nyhet
Så migrerade Sollentuna Energi och miljö till systemet Flow

Obs! Sedan 1/12 2023 är Maintrac en del av Vinnergi, och heter numera Vinnergi Systems. Anders Holm-Melin från Sollentuna Energi och Miljö berättar om migreringen till Flow Sollentuna Energi och Miljö har migrerat till  Flow. Hör Anders Holm-Melin från Sollentuna Energi och Miljö (SEOM) berätta om migreringen från det gamla systemet, om den fina responsen från tjänsteleverantörerna …

Stadsnäten i Jönköping och Habo väljer Flow Nyhet
Stadsnäten i Jönköping och Habo väljer Flow

Obs! Sedan 1/12 2023 är Maintrac en del av Vinnergi, och hete numera Vinnerg Systems. Teknikexperten Maintrac har fått i uppdrag att leverera stödsystemet Maintrac Flow för det regionala driftbolaget Netsam. Med bytet till Flow kommer bolaget att kunna hantera de olika stadsnäten för Jönköping Energi AB och Habo Energi AB med ett smartare övergripande …

Nu blir Maintrac Vinnergi Systems Nyhet
Nu blir Maintrac Vinnergi Systems

Nu kopplar vi ihop oss helt med Vinnergi. Från och med 1 december byter vi namn från Maintrac till Vinnergi Systems. Som systemintegratör på Vinnergi kommer vi kunna hjälpa fler branscher att bli smartare, och tillsammans kan vi numera skapa ett ännu mer uppkopplat och effektivt samhälle. Frågor? Kontakta vd Bo Plym på bo.plym@vinnergi.se Vill du …