Välj en sida

Utbildningar inom fastighetsteknik

Vi hjälper dig som står inför nya utmaningar i karriären och söker kunskaper i projektering av elanläggningar eller upphandling. Du är exempelvis anställd på ett utbildningscenter och söker lärare för era kurser. Eller så är är du anställd på ett företag där ni är i behov av kompetensutveckling av er personal.

Vill du veta mer?

  Växel: +46101024400

Sedan 2008 har Vinnergi levererat kurser och föreläsningar till flertalet olika YH-utbildningar, högskolor och företag. Kurserna vi tillhandahåller är anpassade för utbildning i de tekniker, programvaror och verktyg som är standard inom projektering av el- och teleinstallationer. Alla våra utbildningar och kurser utformas tillsammans med er för att tillgodose era önskemål och förutsättningar.

Utbildningar inom elkonstruktion

Vi tillhandahåller allt från grundläggande till fördjupande kurser i AutoCad, MagiCad Electrical och Revit. I dessa kurser utbildar vi även i BIM-programvara såsom Solibri samt ljus- och belysningsplanering i programvaran DiaLux 4 samt Evo. Projektering av säkerhetssystem samt regler och standarder för elinstallationer är ytterligare en av de delar där vi tillhandahåller utbildningar.

Utbildning inom AMA EL

Vinnergi erbjuder utbildning inom AMA EL. I ditt dagliga arbete kommer du att behöva upprätta och/eller tolka kontrakt med beskrivningar och handlingar för elinstallationer inom byggprocessen. Då behöver du ha kännedom om AMA EL, som används som underlag och referens för att beskriva och utföra elektriska arbeten. Om du är eller ska bli installatör, konsult, konstruktör eller arbetar med upphandling av elentreprenader behöver du kunskap i AMA EL (Allmän material- och arbetsbeskrivning för eltekniska arbeten).

Utbildning i entreprenadsjuridik

Om ni som skola eller företag är i behov av utbildning gällande upphandlingar erbjuder vi även utbildning i entreprenadjuridik samt rådande regler och standarder.

Referenser