Välj en sida

LIVING – fastighetsteknik

Inom affärsområdet Living löser våra el- och teleingenjörer utmaningar för i första hand verksamheter inom fastighets och industrisegmentet. Från kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder till forskningsinrättningar och industrianläggningar. Vi är en trygg partner som kan, förstår och älskar teknik och hur digitaliseringen kan öka värdet av era investeringar. Våra team har mångåriga erfarenheter från beställar-, entreprenörs- och konsultled vilket gör oss till en rådgivande partner som designar smarta enkla system även för komplexa miljöer.

Vi arbetar över hela Sverige och har ett dynamiskt, snabbagerande arbetssätt som möjliggör en fullständig anpassningsbarhet för våra kunders behov. Vi lyssnar, förstår och hjälper våra kunder att göra smarta vägval som skapar långsiktiga, ekonomiska och hållbara värden.

Vi utför all form av utredning och projektering inom el -tele, säkerhetsanläggningar och hissar. Vi utför även entreprenad och revisionsbesiktning av alla elanläggningar. Vinnergis team av el- och tele ingenjörer, belysningsspecialister, BIM-3D samordnare och certifierade brandlarm, inbrottslarm, och CCTV ingenjörer levererar handlingar av högsta kvalité enligt överenskommen leveranstid och till överenskommen kostnad, alltid med ambitionen att överträffa våra kunders förväntningar.

Sixten Folke

Affärsområdeschef Living
Inom Vinnergi Living levererar vi teknikingenjörstjänster inom fastighetsteknik. Varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans.