Ta in en konsult vid tillfällig resursbrist eller i komplexa projekt som kräver specialistkompetens

Våra kunniga och flexibla konsulter tar sig an allt ifrån korta uppdrag vid tillfällig resursbrist, till långa och komplexa projekt där specialistkompetens krävs.

Vinnergi levererar lösningar som gynnar dig och dina affärer. Vi är en uppskattad leverantör med lång och bred erfarenhet inom IT-infrastruktur, nätverk och säkerhet. Låt oss bli din vinnande affärspartner redan idag.

Våra konsulter anlitas ofta som projektledare och teknikexperter. Vi kan assistera eller leda processoptimering hos våra kunder, eller hjälpa stadsnät och operatörer med införande och installation av driftsäkerhetrutiner och utrustning.

Resursstöd

För mycket att göra på jobbet? Vi kan ge välbehövligt understöd till din verksamhet via helpdesk och NOC, eller hjälpa er vid utbyggnad- och ombyggnadsprojekt i ert nätverk.

Processoptimering

Låt vår erfarenhet bli er tillgång. Maintrac kan hjälpa dig med effektivisering av era processer. Våra konsulter identifierar förbättringsområden och implementera nya lösningar med förbättrade rutiner och dokumentation.

Säkerhet

I takt med samhällets digitalisering ställs allt högre krav på nätleverantörer från kunder och myndigheter. Vi kan hjälpa er med att införandet av driftsäkerhet och datalagring enl. PTS föreskrifter.

Utbildning

Våra nätverkstekniker kan utbilda er inom en rad tekniska områden med fokus på design av nät. Vi har praktiska och teoretiska erfarenheter av införande av föreskrifter från PTS och kan utbilda dig och din personal, för att säkerställa att ni följer lagar och föreskrifter.

Logistik

Vår logistikavdelning är experter på att utveckla verksamheter genom värdebyggande materialhantering. Vi kan leverera komponenter och reservdelar utifrån dina behov och hjälper er förkonfigurera utrustning innan utskick.

Låt oss kontakta dig om Konsulting för stadsnät

Segment inom Konsulting

  • Vinnergi segment fibernätägare

    Fibernät

    Vi är verkliga experter på fibernät och arbetar med många av Sveriges stadsnät och stora...