Välj en sida

Vad tänker du på när du ser ordet hjälte?

Mod och beslutsamhet? En person som är villig att ta risker och stå upp för vad som är rätt? Någon som är stark, nobel eller självuppoffrande? Även om sinnebilden av en hjälte lockar fram inre bilder av legendariska figurer i spandex och cape så kan heroism manifestera sig på små men kraftfulla sätt.

Vi lever i en tid när samhället ständigt förändras och behovet av radikala miljövinster är en förutsättning för att göra världen lite bättre. Vi vill förbättra människors liv genom energisnåla lösningar, smartare kommunikation och en sundare infrastruktur.

Vår kulturbok heter Handbok för vardagshjältar och den ger vägledning i hur vi skapar kraften att växa som människor och nå vår fulla potential.  Våra medarbetare utmanar det invanda, inspirerar till nya idéer och designar med full energi innovativa lösningar som framtidsäkrar en hållbar utveckling.

Vi är Vinnergi. Den nya generationen teknikkonsulter. Det här är våra värderingar som gör det möjligt!

Vår kultur bygger på fyra bokstäver – H.E.R.O.

HAPPY

Vår kultur drivs av glädje. Den är en självklar del av vårt eget DNA. Vi vet att glädje och motivation är naturliga förutsättningar för personlig utveckling och lärande. Det är något vi försöker stimulera varje dag i veckan.

Vi vill därför prioritera meningsfulla teamaktiviteter, en inspirerande arbetsmiljö och ett coachande ledarskap som kan utveckla och engagera våra medarbetare. Hos oss ska alla medarbetare utvecklas som ett team med tillgång till rätt stöd och rätt utbildning för att bli mästare på sina individuella positioner.

Det innebär även att alla medarbetare har ett personligt ansvar. Istället för att enbart fokusera på sin egen arbetssituation ska alla ge 100% för teamets och företagets bästa. Vi är nämligen en arbetsplats med människor som samspelar där vi hjälper varandra i vardagen så alla kan må bra, trivas och hitta meningen med livet.

Vårt gemensamma ansvar är att göra kundens verksamhet till en sällan skådad succé. Vi ska alltid utmana det invanda och ha modet att tro på en hållbar framtid. Glädje är energin som gör det möjligt.

EXPLORE

De komplexa affärsproblem vi möter idag kan inte lösas med samma tankesätt som en gång skapade dem. För att möta morgondagen måste vi starta vår utveckling från en punkt utanför det traditionella. Glöm business as usual. Glöm toppstyrda hierarkier.

I en era av snabbrörliga marknader så kan vi inte länge ”bestämma” vägen framåt. Vi måste ”designa” vägen framåt och ha modet att upptäcka nya möjligheter för att inte hamna i fossila lager från en historisk tid.

Vi är den nya generationen teknikkonsulter på utsidan som skapar affärsdrivande, hållbara och lönsamma resultat på insidan för våra uppdragsgivare. Det är bara möjligt att uppnå om vi har tankarna fulla med passion för kundens önskemål och behov. Kapitalet de investerar i våra projekt är alltid vägen mot en gemensam lönsamhet! Det gör våra kunder till vinnare och oss till världens bästa partner!

READY

Vi är en pålitlig teknikkonsult som alltid levererar ett proffsigt arbete på utsatt tid. Hos oss tar våra medarbetare ansvar hela vägen in i kaklet och har alltid superkoll på kundens utmaningar.

Vi är engagerade och föreslår gärna alternativa vägar fram för att leverera de bästa lösningarna. Hos oss tar vi ansvar så att alla i teamet har rätt förutsättningar för att prestera på topp – och ser till att alla får återkoppling kring vad som kan göras bättre.

Vi lever ständigt nära marknaden och fångar snabbt teknologiska trender som vi implementerar i våra projekt. Allt för att ge våra kunder nya insikter och klarare tankar. För oss är det viktigt att leva med ena benet i framtiden och det andra tryggt förankrat i kundens vardag.

Vi skall alltid leverera hållbara värden för våra kunder men den ambitionen kommer inte alltid utan problem. Varje fråga, varje tvivel, varje utmaning innebär en utvecklingsmöjlighet för oss. Vår trygghet ligger i ständig förändring. Vi är alltid redo att utmana det invanda.

OPEN

På vårt företag har vi en coachande kultur där vi säger nej till toppstyrda hierarkier och ja till självgående medarbetare som tar sitt ansvar. Hos oss ska alla känna sig trygga i en tillåtande arbetsmiljö där kreativitet uppmuntras och där det är okej att faktiskt göra fel ibland. Här har vi ett öppet sinne där vi uppmuntrar kulturell mångfald. Vår ideologi bygger på att alla är respekterade, värdefulla och tillhör teamet.

Vi är mästare på att vara lyhörda. Lyhördhet krävs för att förstå kundernas egentliga behov och hur kundnyttan kan ökas. Det öppna sinnet behövs även för att fånga upp idéerna i vårt team och för att se vad organisationen behöver för att öka den innovativa förmågan. Och för att skapa en lönsam tillväxt. Vi erbjuder med jämna mellanrum alla anställda möjligheten att bli delägare genom nyemissioner.

Så vår tillväxt börjar med våra medarbetare. Vårt uppdrag är att ge alla kraften att växa som människa så var och en kan nå sin potential. För vi för övertygande om att när arbetsglädje, livskvalitet och affärsutveckling lever i symbios kommer energi-utväxlingen att skapa rätt energi för att våga vinna!

Vi skall vara en vinnande affärspartner som gör samhället smartare och världen lite bättre

Vinnergis mission

Handbok för vardagshjältar

Handbok för vardagshjältar ger vägledning i hur vi tillsammans skapar energin för att göra våra kunder till vinnare och får oss att växa som människor och nå vår fulla potential.

Det är en bruksanvisning för vad vi behöver göra varje dag för att våra kunder skall uppleva Vinnergi till 100%.

När vi gör det hela vägen kan vi utveckla vårt varumärke från bra till fantastiskt!

Är du redo att hitta din inre vardagshjälte?