Gruppbild Vinnergi Summit 2019 i Aronsborg

I TIDERNAS BEGYNNELSE

Ja, eller närmare bestämt 2006 blev tre Boråspojkar förbannande och startade IKKAB, ett elkonsultbolag som satte kunden i fokus och förändrade hur ett framgångsrikt konsultbolag kan drivas. De belönades med både DI Gasell och som Superföretag. Tre gånger om. 

2012 satt en värmlänning på ett älgpass och funderade, ”Tänk om det fanns ett företag som gav mig arbetsglädje på riktigt?” Det blev startskottet för We Consulting, ett nytänkande konsultbolag inom telekom med medarbetaren i centrum. Bolaget gick från 0 till 100 medarbetare redan första året och har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Places to Work.

2015 möttes dessa bolag och började lära känna varandra. 2018 landade allt i den gemensamma uppfattningen att de tillsammans kan göra mer och blir ännu bättre än vad de är var för sig. Två framgångssagor blir en. 

Det är hur Vinnergi blev till, nu ett ungt bolag men med många år av framåtanda, nytänkande och erfarenhet. 2019 blev Vinnergi utsedd till mästargasell av Dagens Industri.

Vi är Vinnergi. Den nya generationen teknikkonsulter som kombinerar lönsamma helhetskoncept helt integrerade med kundens behov.  Våra medarbetare utmanar det invanda, inspirerar till nya idéer och designar med full energi innovativa lösningar som framtidsäkrar en hållbar utveckling och lönsamma resultat. Våra kunder söker en långsiktig partner med lokal närvaro för att förbättra människors liv genom energisnåla lösningar, smartare kommunikation och en effektivare infrastruktur. 

När samhället ständigt förändras vill vi ge kunderna energin att vinna genom en hållbar affärsutveckling som gör världen lite bättre.