Omcertifiering Robust Fiber 

Dags att förnya din eller era certifieringar inom Robust Fiber? Vinnergi erbjuder repetitionsutbildningar inklusive nytt prov för både Personcertifikat och Utbildningsbevis.

Ronnie Johansson

Utbildare Robust Fiber

Utbildningsbevis

Plats: Fysisk, online eller företagsintern.

Tidsåtgång: 4 timmar inkl. prov.

Pris: 2600 kr inkl provavgift. Mot offert vid företagsintern utbildning.

Personcertifikat

Plats: Fysisk, online eller företagsintern.

Tidsåtgång: 8 timmar inkl. prov

Pris: 4950 kr inkl provavgift. Mot offert vid företagsintern utbildning.

Vad innehåller repetitionsutbildningarna?

Vi kör en allmän genomgång av Robust Fiber-anvisningarna för att repetera, och går igenom vilka anvisningar som uppdaterats sedan starten.

Vem behöver förnya sin certifiering?

Certifieringarna är giltiga i fem år. Du får en e-post påminnelse från Incert sex månader innan din certifiering går ut. Har du bytt jobb eller e-postadress? Logga in på Incertonline och kontrollera din giltighetstid och uppdatera dina kontaktuppgifter. Är det mindre än sex månaders giltighetstid kvar är det dags att förnya.

Anmäl intresse för Omcertifiering

Fyll i formuläret för att anmäla ditt eller ditt teams intresse för repetitionsutbildning samt vilken certifiering det gäller, så återkommer vi.

  Vilken omcertifiering behöver du?

  Vart vill du utbildas?

  JaNej

  Vi som utbildar

  Ronnie Johansson

  Utbildare Robust Fiber
  Ronnie har flerårig erfarenhet av Robust Fiber och är Vinnergis kontaktperson för Robust Fiber utbildningar. Han representerar dessutom Vinnergi i Robust Fiber Utbildnings- och Teknikråd. Förutom att utbilda bidrar han till att det finns stabila och pålitliga fibernät genom att hjälpa fibernätsägare med projektering, dokumentation och driftsäkerhetsarbete. Kontakta Ronnie om du vill veta mer om Robust Fiber.

  Mikael Isaksson

  Utbildare Robust Fiber
  Mikael Isaksson är en erfaren lärare inom telekom med en bakgrund som radio- och TV-reparatör. Han har avancerad kunskap från telekommunikation och har arbetat som platschef inom entreprenadsektorn.

  Urban Sverrehed

  Utbildare Robust Fiber
  Urban har bred erfarenhet från arbete med radionät och har tjänstgjort hos de fyra stora operatörerna. Han har varit teamchef i Stockholm och har en gedigen bakgrund inom nätverkssäkerhet och utbildning.