Vinnergi inleder samarbete med EnergiEngagemang

Vinnergi fortsätter att växa inom solkraft och energilager och tecknar ett nytt samarbetsavtal med en av Sveriges ledande aktörer inom området; EnergiEngagemang.

EnergiEngagemang startades 2012 och har sina rötter i Södermanland. De är idag en av de ledande aktörerna inom solenergi och energilagring i Sverige. De är specialiserade lantbruk-, fastighets- och markinstallationer och driver företag och industrier att ställa om och bidra till ett fosilfritt samhälle.

Det är grundläggande för oss att vi skapar relationer och goda samarbeten med kunniga konsulter som kan stötta oss i arbetet med vår projektportfölj. Vinnergi utgör en viktig byggsten i vår konsultbas och vi ser fram emot att få lära känna varandra bättre i takt med vårt samarbete. Behovet av stöd i projekten kan variera, från punktinsatser till att driva hela projekt och det känns tryggt att ha med Vinnergis team med sin gedigna erfarenhet på tåget, säger Åsa Lindbom, Projektavdelningschef Samråd & Tillstånd Utility på EnergiEngagemang

solkraft energilager<br />

Marknad med solig tillväxt

Vinnergi hjälper solparks- och energilagerutvecklare att accelerera sin tillväxt så att de kan möta den snabbt ökande efterfrågan på solels- och energilagermarknaden – både i Sverige och inom EU.

Det är en stor glädje att inleda ett samarbete med EnergiEngagemang. Jag har följt bolaget över åren och bl.a. lärt mig mycket i deras väl genomförda webinarier. Vinnergi kommer initialt bistå EnergiEngagemang med lokaliseringsutredningar, tillståndshantering, naturvärdesinventeringar samt projektledning men utvecklingsmöjligheterna i det här samarbetet är stora. Vi på Vinnergi ser verkligen fram emot att följa EnergiEngagemang på deras tillväxtresa, säger Martin Ansell-Schultz, affärsutvecklare på Vinnergi.

 

För infomration, kontakta gärna:

Martin Ansell-Schultz, Affärsutvecklare på Vinnergi
martin.ansell-schultz@vinnergi.se
+46 73 054 0341 

Åsa Lindbom, EnergiEngagemang
asa.lindom@energiengagemang.se
+46 70 330 45 96

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 400 medarbetare på 26 orter och omsätter cirka 800 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget är delvis medarbetarägt.

08 april, 2024 | Notis, Nyhet, Energy

Kanske är du också intresserad av: