God jul och gott nytt år!

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare och kunder för 2021. Vi har ännu ett annorlunda år bakom oss där vi tillsammans har fortsatt att utmana det invanda och gjort framtiden smartare tillsammans. På Vinnergi strävar vi efter att göra världen lite bättre och vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid. Nu tar många av oss en välförtjänt vila inför nya krafttag 2022.

Vinnergi fortsätter att växa tillsammans med våra kunder och vi har stora satsningar på gång inom bland annat förnybar energi och säkerhet. Men nu vill vi först och främst önska dig och dina nära och kära en god och trygg jul och framför allt ett riktigt gott nytt år.

Vinnergi ger fler barn stöd i jul
För att göra julen lite bättre ger Vinnergis medarbetare 30 000 kronor i julgåva till Bris. Tack vare deras arbete kan barn få stöd varje dag dygnet runt, även på julafton.

kronor

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 400 medarbetare på 26 orter och omsätter cirka 800 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget är delvis medarbetarägt.

24 december, 2021 | Nyhet

Kanske är du också intresserad av: