Så migrerade Sollentuna Energi och Miljö till Flow

Hus C Östra station
Obs! Sedan 1/12 2023 är Maintrac en del av Vinnergi, och heter numera Vinnergi Systems.
Sollentuna Energi och Miljö har migrerat till  Flow. Hör Anders Holm-Melin från Sollentuna Energi och Miljö (SEOM) berätta om migreringen från det gamla systemet, om den fina responsen från tjänsteleverantörerna och den egna organisationens intryck av Flow.

Vinnergi Systems produktchef Niclas Berglind inledde webbinariet med att kort presentera OSS/BSS Flow. Anders Holm-Melin från Sollentuna Energi och Miljö (SEOM) berättade sedan om bland annat:

  • Varför Flow valdes som OSS/BSS system och hur urvalsprocessen såg ut.
  • Hur det var att migrera från deras tidigare system till Flow.
  • Vilka mervärden SEOM upplever som en följd av bytet till Flow.

Nedan kan du se Anders presentation från webbinariet. Få reda på mer om hur migrationen över till systemet gick till. Han förklarar även hur SEOM kunde få tillgång till färdigutvecklade moduler som tagits fram av andra stadsnät.

Anders på SEOM om plattformen Flow

11 oktober, 2021

Vill du veta mer?

  Växel: +46101024400

Kanske är du också intresserad av:

  • All
  • System
  • Segment
  • Nyheter
Flow
System
Flow

Trött på låsta system, höga integrationskostnader och handpåläggning? Flow är ett öppet modulärt system som automatiserar stadsnätets processer via schemalagda och händelsedrivna flöden i en integrationsplattform.

Access
System
Access

Access är plattformen för dig som stadsnät, som gör det möjligt för tjänsteleverantörerna att själva och helt utan handpåläggning erbjuda sina tjänster direkt i stadsnätet, felsöka befintliga tjänster utan att stadsnäten involveras och ha en sömlöst integrerad ärendehantering med nätet.

Main Service Manager (MSM)
System
Main Service Manager (MSM)

Öppna dörren till nästa generations nätverkstillgänglighet och säkerhet MSM är en fabrikatsoberoende tjänstehanterare för serviceroutrar som förenklar för nätägare och kommunikationsoperatörer att  provisionera slutkunder och samla in tjänstedata. Dessutom med ett öppet API som tillåter integrationer från externa system. Öppna dörren till nästa generations nätverkstillgänglighet och säkerhet MSM är en fabrikatsoberoende tjänstehanterare för serviceroutrar som förenklar …

Fibernät
Segment
Fibernät

Vi är verkliga experter på fibernät och arbetar med många av Sveriges stadsnät och stora fibernätägare. Vi är med under hela processen, från utrullning till effektiv drift av fibernätet. Förutom det tekniska och praktiska hjälper vi er även med affärsutveckling, drift, säkerhetsfrågor och olika strategiarbeten. Våra experter kan ta olika roller i era projekt och vi kan även hjälpa till med nätplanering, upphandling, nätdokumentation och migrering.

Nu blir Maintrac Vinnergi Systems
Nyheter
Nu blir Maintrac Vinnergi Systems

Nu kopplar vi ihop oss helt med Vinnergi. Från och med 1 december byter vi namn från Maintrac till Vinnergi Systems. Som systemintegratör på Vinnergi kommer vi kunna hjälpa fler branscher att bli smartare, och tillsammans kan vi numera skapa ett ännu mer uppkopplat och effektivt samhälle. Frågor? Kontakta vd Bo Plym på bo.plym@vinnergi.se Vill du …