COMMUNICATE

Idag kommunicerar vi med ljusets hastighet tack vare robust digital infrastruktur. Att skapa smarta digitala lösningar som effektiviserar, spar resurser och inspirerar till nya beteenden är en utmaning för många verksamheter. Inom affärsområdet Communicate erbjuder vi marknadens mest kvalificerade konsulter till ditt förfogande. Vi hjälper dig att utveckla funktionella och kostnadseffektiva affärslösningar inom fiberinfrastruktur, mobila och fasta nät, IOT samt passiv och aktiv infrastruktur.

Vi erbjuder även konsulttjänster som teknisk expertis, planering, driftsansvar, dokumentation, upphandling, skräddarsydda projektteam, utveckling, implementering, utbildning och affärsinnovation.

Vi arbetar över hela Sverige och har ett dynamiskt, snabbagerande arbetssätt som möjliggör en fullständig anpassningsbarhet för våra kunders behov. Våra telekom- och fiberexperter hjälper er att göra smarta val för att maximera värdet av era investeringar. Vi lyssnar, förstår och hjälper er att göra smarta vägval som skapar långsiktiga, ekonomiska och hållbara värden.

Lars Cronehag
Lars CronehagAffärsområdeschef Communicate
Inom Vinnergi Communicate levererar vi teknikingenjörstjänster som gör att vårt samhälle kan kommunicera i ljusets hastighet. Varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans!

‭+4670 303 90 18‬‬
lars.cronehag@vinnergi.se

Utveckla era affärer

Öka nyttjandegraden i ert nät och utveckla affärerna. Vi kan bidra med erfarenhet, branschkunskap och expertis för att ge er bättre utdelning på investeringen. Vi arbetar med allt från analys till genomförande, affärsmannaskap, upphandlingar och projektledning.

Nå bredbandsmålet

95 procent av alla hushåll och företag bör ha tillgång till bredband om minst 100 Mbit/s redan år 2020 enligt regeringens bredbandsstrategi. Hur går det i er kommun? Vi har färdiga strategier för hur man snabbt och effektivt bygger ut bredband utan avkall på driftsäkerhet och dokumentation. Våra erfarna projektledare leder med van hand arbetet i mål från projektering till upphandling, byggledning och dokumentation. Hör av er så sätter vi igång!

Bättre täckning inomhus

Möt dagens krav på mobil täckning – även inomhus! De flesta fastigheter är inte alls byggda med tanke på mobiltäckning, därför erbjuder vi allt från projektering till helhetslösningar inom inomhus mobiltäckning. Vi ser till att det fungerar helt enkelt. Våra experter kan även hjälpa dig med delar av projektet att få bättre täckning i era fastigheter – vi har unik kompetens!

Utbildning

Vi anordnar flexibla utbildningar till fast pris. Det finns både öppna utbildningar dit du kan anmäla dig och skräddarsydda lösningar där våra experter utbildar på plats hos er. Vi har utbildat nästan 900 personer i Robust Fiber och över 40 stadsnät i driftsäkerhet.