LIVING – fastighetsteknik 

Inom affärsområdet Living löser våra el- och teleingenjörer utmaningar för i första hand verksamheter inom fastighets och industrisegmentet. Från kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder till forskningsinrättningar och industrianläggningar. Vi är en trygg partner som kan, förstår och älskar teknik och hur digitaliseringen kan öka värdet av era investeringar. Våra team har mångåriga erfarenheter från beställar-, entreprenörs- och konsultled vilket gör oss till en rådgivande partner som designar smarta enkla system även för komplexa miljöer.

Vi arbetar över hela Sverige och har ett dynamiskt, snabbagerande arbetssätt som möjliggör en fullständig anpassningsbarhet för våra kunders behov. Vi lyssnar, förstår och hjälper våra kunder att göra smarta vägval som skapar långsiktiga, ekonomiska och hållbara värden.

Vi utför all form av utredning och projektering inom el -tele, säkerhetsanläggningar och hissar. Vi utför även entreprenad och revisionsbesiktning av alla elanläggningar. Vinnergis team av el- och tele ingenjörer, belysningsspecialister, BIM-3D samordnare och certifierade brandlarm, inbrottslarm, och CCTV ingenjörer levererar handlingar av högsta kvalité enligt överenskommen leveranstid och till överenskommen kostnad, alltid med ambitionen att överträffa våra kunders förväntningar.

Pierre Wallgren
Pierre WallgrenTf. Affärsområdeschef Living
Inom Vinnergi Living levererar vi teknikingenjörstjänster inom fastighetsteknik. Varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans.

Regionchefer inom Vinnergi Living

Jimmy Lenander

Jimmy Lenander

Regionchef Living Syd
+46 704 04 18 96‬
jimmy.lenander@vinnergi.se

Kontorsansvarig för Malmö och regionansvarig för Living i södra Sverige. Jag kan hjälpa dig med frågor inom fastighet och industri.

Fredrik Wiktorsson

Fredrik Wiktorsson

Regionchef Living Väst
+46703135657
fredrik.wiktorsson@vinnergi.se

Kontorsansvarig för Borås och ansvarig för Living i västra Sverige. Jag kan hjälpa dig med frågor inom fastighet och industri.

Fredrik Augustsson

Fredrik Augustsson

Regionchef Living Öst
+46 704 26 13 60
fredrik.augustsson@vinnergi.se

Kontorsansvarig för Växjö och ansvarig för Living i östra Sverige. Jag kan hjälpa dig med frågor inom fastighet och industri.

Oscar Gantz

Regionchef Living Mitt
+46 704 26 13 16
oscar.gantz@vinnergi.se

Kontorsansvarig för Västerås och ansvarig för Living i mellersta Sverige och Stockholm. Jag kan hjälpa dig med frågor inom fastighet och industri.

Andre Öberg

André Öberg

Regionchef Living Norr
+46 706 46 98 44
andre.oberg@vinnergi.se

Kontorsansvarig för Umeå och ansvarig för Living i norra Sverige. Jag kan hjälpa dig med frågor inom fastighet och industri.

Våra tjänsteområden

Våra el- och teleingenjörer erbjuder konsulttjänster i alla projektets faser från förstudie, projektering till kontroll och besiktning. Inom Vinnergi Living erbjuder vi följande tjänsteområden.

Segment

Vi har mångårig erfarenhete från beställar-, entreprenörs- och konsultled vilket gör oss till en rådgivande partner som designar smarta enkla system även för komplexa miljöer. Vår våra el- och teleingenjörer utmaningar för i första hand inom följande verksamheter: