Ida Sundberg, nyligen korad till Årets spelare i svensk innebandy 2021 har valt att signa med Vinnergi. Den defensiva härföraren har dominerat på planen för Pixbo Wallenstam IBK:s under hela säsongen. Hon har tidigare arbetat på företaget men har de senaste åren varit anställd hos Telia men vi har nu åter lyckats rekrytera henne. På Vinnergi kommer Ida att arbeta som migreringsledare på Tele2.

Vad ska du göra i din nya roll på Vinnergi?

– Jag kommer jobba som migreringsledare på Tele2. Min uppgift är att se till att rätt saker blir gjorda i rätt tid. Så att allt flyter på så smidigt som det bara går på migreringsdagen.

Varför valde du att börja på Vinnergi?

– Jag har varit medarbetare här tidigare mellan 2014-2017 och hade då löpande uppdrag hos Telia där jag sedan blev fast anställd. Jag har saknat gemenskapen och den goda stämningen som finns på företaget. Så när David hörde av sig om ett uppdrag han trodde skulle passa mig kändes det helt rätt att hoppa på. Att min före detta kollega Isabella Dahlgren sedan skulle in i samma projekt och jobba gjorde upplägget helt perfekt. Vi trivs väldigt bra tillsammans och vårt samarbete tillsammans är något utöver det vanliga. Så jag är väldigt taggad och glad över att ha fått möjligheten att börja på Vinnergi.

Vilka erfarenheter tar du med dig till Vinnergi från tidigare i din karriär som innebandyproffs och Årets spelare?

– Jag tar med mig erfarenhet från både ledarskap och hur man skapar en bra teamkänsla. Det är något vi jobbat och jobbar med väldigt mycket inom innebandy. Så det är något jag hoppas kunna bidra med och att få oss att känna att vi är ett väl fungerande lag på Vinnergi. Sen hoppas jag även kunna bidra med mycket positiv energi och massor med glädje och skratt.

Vad gör du helst en ledig dag?

– Lediga dagar är inte något jag är bortskämd med. Men när det väl blir en ledig dag umgås jag helst med min sambo och mina vänner. Jag älskar tillexempel att äta en god middag för att sedan avsluta kvällen med att spela spel och tävla i alla olika former. Men för att det ska ses som en lyckad kväll är det bäst att jag vinner, eftersom jag verkligen hatar att förlora!