Vinnergi AB har tecknat ett ramavtal med Växjö Fastighetsförvaltning AB (VÖFAB) avseende Tekniska konsulttjänster Kontrollant EL. Avtalet gäller med start 2021-10-01 och är initialt på 2 år med möjlighet för VÖFAB att förlänga med 1+1 år.

– Vi är stolta över att ha tecknat ett ramavtal med VÖFAB för konsulttjänster Kontrollant EL där vi utför granskning av projektering samt byggplatskontroll inom VÖFABs fastighetsbestånd, säger Fredrik Augustsson Regionchef Öst Vinnergi Living.

För mer information, kontakta gärna

Fredrik Augustsson

Fredrik Augustsson

Regionchef Living Öst
+46 704 26 13 60
fredrik.augustsson@vinnergi.se

Vinnergi AB är ett teknikkonsultbolag med 330 medarbetare och en omsättning på 350 miljoner SEK. Företaget bildades år 2019 efter sammanslagningen av elkonsultbolaget Ikkab och teknikkonsultbolaget We-consulting. Idag finns Vinnergi på 24 orter i Sverige samt i Oslo och erbjuder konsulttjänster inom samhällsinfrastruktur som kommunikation, elkraft och fastighetsteknik. Bolaget, som har sitt huvudkontor i Linköping, ägs till 40 procent av medarbetarna.