Vinnergi säkrar ramavtal med Umeå kommun för styr och övervakning

Vinnergi har vunnit ett ramavtal för Styr och Övervakning med Umeå kommun. Detta avtal kompletterar vårt nuvarande avtal inom el- och tele, vilket gör att vi kommer kunna vara med på fler fronter i kommunens byggnadsprojekt.

Vad vinner Umeå kommun på att vi är med på fler fronter i projekt?

El och Styr samverkar kring allt det smarta i byggnaderna, allt från energioptimering av ventilation till automatisering av processer eller styrning av integrerade system. Genom att leverera både El- och tele och Styr i samma projekt kan vi ta ett helhetsgrepp för att säkerställa det bästa och mest effektiva resultatet för Umeå kommun.

Vad kommer vi leverera inom det nya ramavtalet för Styr och Övervakning?

Ramavtalet omfattar utredningar och projektering av Styr och Övervakning i byggnader. Med detta kompletterande ramavtal kan kommunen alltså avropa oss för både El- och Styrprojektering i samma projekt.

Målet är absolut att vara med och projektera Styr i alla de projekt vi projekterar el- och tele för, säger Jenny Öhrling, teamchef i Umeå.

Avtalet sträcker sig till 2026, med möjlighet till förlängning till totalt 4 års ramavtalstid.  

För mer information, kontakta gärna:

Jenny Öhrling

Teamchef Living
+46 70 426 1338

Håkan Unander

Uppdragsledare
+46 73 270 5676

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 400 medarbetare på 26 orter och omsätter cirka 800 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget är delvis medarbetarägt.

23 april, 2024 | Notis, Nyhet

Kanske är du också intresserad av: