Vinnergi har tecknat ramavtal med Stockholms Hamnar. Genom att leverera smarta el- och teletekniska lösningar för förnybar energi kommer vi kunna hjälpa dem att nå sina högt uppsatta mål om en mer hållbar verksamhet, med inriktning på elektrifiering.

Ramavtalet gäller tekniska konsulttjänster inom:

Avtalet sträcker sig över två år med start 2022-01-01, med möjlighet till förlängning i ytterligare sex år.

Vi är väldigt tacksamma över att ha vunnit detta avtal. Det innebär att vi får vara med och framtidssäkra Stockholms hamnars elanläggningar genom att bidra med vår expertis inom el- och teletekniska tjänster, säger Oscar Gantz Regionchef Vinnergi Living Mälardalen.

För mer information, kontakta gärna

Oscar Gantz

Regionchef Living Mälardalen
+46 70 426 13 16
oscar.gantz@vinnergi.se

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 380 medarbetare på 25 orter och omsätter drygt 400 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget ägs till 30 procent av medarbetarna.