Ny kraft till södra Sverige

Vinnergis Malmökontor har sedan den 1 september förstärkts av Patrik Malmros som är ny regionchef för Power i södra Sverige. Med över 20 år i elnät- och konsultbranschen ska Patrik utveckla Vinnergis elkraftaffär och rekrytera fler medarbetare i region syd.

Varför valde du att börja på Vinnergi?
Min uppfattning är att Vinnergi som ett teknikkonsultföretag som skiljer sig från mängden. Bolaget är i en spännande expansionsfas och står nu inför en resa som jag ville haka på. Jag gillar hur Vinnergi är uppbyggt och vad bolaget står för.

Vilka viktigaste erfarenheter sedan tidigare tar du med dig i rollen som regionchef för Power i Syd?
Jag har över 20 års erfarenhet från elnäts- och konsultbranschen. Det finns nog inte ett elnätbolag i södra Sverige som jag inte jobbat med. Både som konsult och i ledande befattningar har jag lärt mig hur viktigt det är att arbeta nära kunden och medarbetarna. Förståelse för affären eller projektet är också oerhört viktigt.

Vad vill du åstadkomma med Power i Syd?
Som Regionchef syd Power ska jag ansvara för att etablera och stärka Vinnergis position inom elkraft i södra Sverige. För närvarande är jag själv men målet är att växa med fler medarbetare i en snar framtid. Jag vill utveckla affären och skapa långsiktiga nära relationer med våra kunder.

Hur ser planen ut det närmaste året?
Jag sitter på 50 procent i ett stort projekt i Trelleborg som pågått sedan 9 år och som fortsätter ytterligare ett år. Jag arbetar med att rekrytera fler medarbetare och med våra helt nya fina lokaler i Malmö kan vi attrahera nya duktiga medarbetare samtidigt som vi kan visa upp en modern arbetsgivare med platt organisation där alla kan vara med och påverka.

Vad gör du helst en ledig dag?
Då är jag hemma på gården och umgås med familjen. Men under höst- och vinterhalvåret upptar jakten en stor del av min tid.


För mer information, kontakta gärna

Patrik Malmros, Regionchef Syd Power
+46 72 519 60 10
patrik.malmros@vinnergi.se