Nu kan Vinnergi hjälpa Umeå kommun att bygga fler bostäder och skapa attraktiva livsmiljöer – så att kommunen når sitt tillväxtmål.

Vinnergi har återigen tecknat ramavtal med Umeå kommun, den här gången för tekniska konsulttjänster inom El & Tele för alla typer av byggnader och mark. Avtalet innefattar även kranskommuner såsom Bjurholm, Vännäs, Robertsfors, Vindeln och Vännäs, och börjar gälla från 1 mars och två år framåt, med möjlighet för Umeå kommun att förlänga till totalt fyra år. Detta betyder att vi nu befäster oss som Umeå kommuns Elkonsult.

Visionen är att Umeå ska bli 200 000 invånare senast 2050. För att lyckas med det behöver de se till att många vill bo där – något som kan bli möjligt tack vare de olika fastigheter eller markprojekt vi ser fram emot att få projektera fram. Det kan vara allt från fler bostäder och förskolor, att invånarna kan ladda sin bil på kommunala parkeringar, till större skolkök och fler seniorboenden. Vinnergi ser fram emot att få fortsätta utveckla Umeå kommun.

Vi är både stolta och glada för det fortsatta förtroendet att leverera El- och Teletekniska konsulttjänster till Umeå kommun och dess kranskommuner. Nu kan Vinnergi vara med och bygga attraktiva kommuner som många vill leva, bo och jobba i – och får möjlighet att ta oss an utvecklande och spännande uppdrag, säger André Öberg, regionchef för Living Norr.

Vill du veta mer? Kontakta gärna

Andre Öberg

André Öberg

Jag kan hjälpa dig med frågor om Fastighet.

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt med 400 medarbetare på 25 orter och omsätter drygt 480 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget är delvis medarbetarägt.